Termeni și Condiții de utilizare a programelor CORI HIIT

Acest training online, documentele incluse, fișierele video și orice alt conținut asociat (denumite în continuare „program” sau „pachet”) este produs de ISTRATI CORINA MIHAELA PFA. Prin achiziționarea oricărui pachet de pe acest site, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare conținute în acest document.

Orice achiziție este finală. Nu se vor rambursa cheltuielile ocazionate de achiziționarea vreunui pachet odată ce o tranzacție a fost demarată. Aparatele, accesoriile și orice materiale auxiliare necesare pentru executarea exercițiilor și alimentele, ustensilele și orice asemenea produse necesare preparării rețetelor furnizate nu sunt incluse în prețul pachetelor.

Informațiile accesibile pe acest site sunt destinate folosirii exclusive în scop educațional și/sau de atingere a bunăstării fizice și/sau psihice și nu înlocuiește sfaturile medicale și nici nu furnizează un diagnostic medical. Pentru orice manifestări neplăcute incidente în timpul programului, atenția medicală de specialitate este recomandată.

Programele incluse în acest site au ca scop atingerea unor obiective realiste ale dumneavoastră în ceea ce privește dieta alimentară și exercițiile fizice. Cu toate acestea, nu garantăm în niciun fel că informațiile și exercițiile furnizate vor atinge scopul dumneavoastră final. Obligația care ne aparține este una de diligență și prudență, angajându-ne că prin respectarea și executarea programelor noastre personalizate, am realizat tot ceea ce ține de noi, în limitele prevăzute în prezentul document, pentru a atinge rezultatele respective. Rolul nostru este să vă asistăm în atingerea obiectivelor dumneavoastră, dar succesul dumneavoastră depinde în principal de efortul, motivația și loialitatea dumneavoastră în legătură cu programul. Nu putem garanta că un anume rezultat va fi atins, iar dumneavoastră înțelegeți și acceptați că rezultatele diferă în funcție de fiecare individ, istoricul acestuia și un întreg set de alți factori și variabile. 

Prin începerea oricăruia dintre programele furnizate, luați la cunoștință și sunteți de acord că nu suntem în niciun fel răspunzători pentru orice condiții medicale și/sau psihologice prealabile sau incidente în cursul sau în urma executării programului, care ar putea afecta rezultatele dorite sau care ar avea un efect negativ asupra sănătății și integrității fizice și/sau psihice a clienților în combinație cu programele furnizate. Nu ne asumăm răspunderea în special pentru situații ocazionate de orice vătămări, leziuni și prejudicii fizice suferite în timpul antrenamentelor fizice în cazul executării greșite a exercițiilor indicate sau chiar a executării corecte, grefate pe o condiție medicală în prezența căreia astfel de exerciții sunt contraindicate. În același sens, nu ne asumăm răspunderea în special pentru orice alergii și reacții adverse ar putea avea loc în legătură cu alimentele indicate în rețete sau orice prejudicii fizice și/sau psihice suferite în timpul preparării rețetelor furnizate. Nu ne asumăm răspunderea pentru calitatea și viciile produselor și serviciilor achiziționate de la terțe persoane pentru respectarea programului, iar orice plângeri în legătură cu astfel de produse și servicii se vor adresa direct persoanelor respective.

Sunteți personal responsabil ca în prealabil începerii programelor conținute în prezentul site, să vă adresați medicului în scopul obținerii unei permisiuni medicale de a urma unul dintre programele furnizate. Prin începerea unui program în lipsa avizului medical, vă asumați personal răspunderea pentru orice efecte adverse. 

Febra musculară și dureri ușoare ocazionate de executarea exercițiilor fizice sunt normale, cu atât mai mult în cazul în care nu sunteți obișnuit cu exercițiile respective. Cu toate acestea, în cazul în care durerea devine insuportabilă sau este însoțită de alte simptome necaracteristice executării de exerciții fizice, vă recomandăm să încetați executarea lor și să vă adresați medicului. 

Prin achiziționarea unui pachet de pe acest site, dobândiți accesul neexclusiv, inalienabil și revocabil la programele și materialele asociate CORI HIIT exclusiv pentru uz personal. Copierea redistribuirea sau publicarea conținutului programelor furnizate este strict interzisă și se va pedepsi conform rigorilor legii, incluzând revocarea dreptului de acces la respectivele programe. 

Orice încălcare a prezentei înțelegeri prezintă cauză de terminare a accesului dumneavoastră la programele furnizate.

Prin achiziționarea unui program, declarați pe proprie răspundere că aveți cel puțin vârsta de 18 ani. 

realizat cu ❤ și cafea de SweetLime Agency