Despre programul
CORI hiitCum s-a „născut” CORI HIIT


Întotdeauna afirm că, deși am urmat multe cursuri în domeniu și am multe diplome (fitness, aerobic, nutriție), adevăratele mele diplome și adevăratul meu succes îl reprezintă zecile de doamne și domnișoare pe care le-am antrenat și care au reușit să-și schimbe viața și să-și remodeleze corpul sub ochii mei.

Am simțit pe propria-mi piele ce înseamnă să nu fii în formă, ce înseamnă lipsa sportului și a unei nutriții corecte. Cu mai bine de 10 ani în urmă, după ce încercasem toate dietele și programele și masajele posibile, mi-am dat seama că nimic nu funcționează DACĂ schimbarea nu este pe termen lung. Iar o schimbare pe termen lung nu poate fi ceva foarte drastic. Așadar, m-am înarmat cu răbdare, am început treptat, m-am îndragostit de mișcare, am studiat și am pus în practica toate informațiile pe care le-am putut găsi.

Sunt încă fascinată de rezultatele spectaculoase pe care le dau antrenamentele de tip HIIT // high intensity interval training// (de unde și numele 😊), dar asta nu înseamnă că este sănătos sau bine pentru corpul tău să le faci mereu. Din contră, sunt zile când trebuie să lași corpul să se refacă, sunt zile în care antrenamentul trebuie să fie mai ușor și altele în care trebuie să îți depășești limitele. Cu o astfel de abordare asupra corpului, antrenamentul poate fi făcut mereu și cu rezultate foarte frumoase.

Corpul nostru nu a fost creat să zacă ore în șir la calculator sau în pat. Antrenamentele vor fi uneori scurte și intense, alteori mai lungi și nu foarte dificile, iar mancarea va fi gustoasă, suficientă ca să nu vă fie foame și nu foarte elaborată, ci cât mai simplă. Să învățăm să revenim la o simplă, dulce și frumoasă NORMALITATE.

Despre programul CORI HIIT


Cori Hiit antrenamente

Am conceput acest program cu gândul la minunea care este corpul unei femei, cu gândul la transformările prin care noi trecem în fiecare etapă a vieții noastre, menstruații lunare, probleme hormonale, nașteri, menopauză și așa mai departe. Transformări pe care numai o femeie le poate înțelege. Corpul acesta, pe care atât îl criticăm și îl certăm este singurul care ne este dat, el e căsuța sufletului nostru și trebuie ADORAT, nu iubit, ADORAT în fiecare clipă. Vreau să vă învăț că el, corpul vostru, poate arăta extraordinar, indiferent de înălțimea sau conformația lui. Vreau să vă învăț că el poate fi nu doar superb cât și rezistent, că el vă poate ajuta să munciți mai ușor, să rezistați mai mult, să fiți mereu pregătite pentru orice încercare pe care o veți primi de la viață.

exercitii Cori Hiit

Am gândit așadar un program simplu, o bază online de circa 125 de exerciții, pe care vi le voi mixa și personaliza, asemenea unui cocktail de calitate, în funcție de structură și nevoile fiecăreia dintre voi. Optând pentru pachetul de antrenamente personalizate online veți primi deci 3 sau 4 antrenamente săptămânale, în funcție de nivelul fiecăreia.

Și, pentru că un program sportiv nu este complet fără o nutriție adecvată, reușita vă va fi asigurată dacă veți opta (și) pentru partea de nutriție personalizată. În acest al doilea pachet, vă ofer o lună de dietă țintită special pentru corpul pe care vi-l doriți. Astfel, fie că scopul vostru este să slăbiți, să vă mențineți sau să creșteți masa musculară, veți fi susținute 100% de o nutriție pe măsură, care să vă ajute să vă atingeți muuuult mai repede scopul. Avantajele extraordinare ale antrenamentelor online sunt în primul rand flexibilitatea orarului, programul fiind cel stabilit de voi și în al doilea rând flexibilitatea locației, antrenamentele putând fi efectuate oriunde, acasă, în deplasare, în camere de hotel, în absolut orice locație vă doriți voi.

Eu vă voi fi alături pe tot parcursul drumului, cu sfaturi, cu motivație, cu încurajări și vom reuși împreună. Niciodată nu este prea târziu, gata cu scuzele, să trecem la treabă!

realizat cu ❤ și cafea de SweetLime Agency